Найкращі альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського передбачення (чи прокляття?), ми залишаємось у цікаві часи, щоб претендувати на найменше. Крім усіх цих божевільних реакцій, люди насправді потребували цього року, особливо коли це стосується окремих осіб’’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я зробили за останні кілька місяців. Однак одна річ, яку я одягла’ Я також думаю, що наближається — принаймні в повному обсязі – — суттєва чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким, як раніше.

Це історія вражаючої події

Для тих, хто не знає, PornHub завжди був хоч трохи суперечливим, незважаючи на те, що це найкраще місце для розваг для дорослих. Якщо бути справжнім, то більшість людей тріскають по земній кулі’ Веб-сайт top tube або вигаданий, або, принаймні, дуже роздутий.

Проте після місяців тиску на MindGeek’’ сайт лідера. По-перше, запит на видалення k * ddie porn із сайту зцілив понад 425 000 нотаріусів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.

(Чесно кажучи, я одягаю’ не знаю, наскільки це правда, враховуючи, що я не’ не шукаю цього хворого

лайно. ) Разом з усім цим люди насправді скаржилися, що були завантажені відео, які також мали сексуальну поведінку без згоди. Ця довіра фактично принесла веб-сайту глузування з боку видатної преси останнім часом, через що фірми, що займаються банківськими картками, забороняють споживачам витрачати матеріали на PornHub.Прочитати про порновидео смотреть На сайті

Звичайно, ще одна величезна проблема, з якою стикаються PornHub та всі інші канали, це проблема кіберпіратства та копіпасти. Таким чином, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; одна з найрозширеніших гарантій у фоновому режимі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порнографічний гігант мав і, безумовно, продовжуватиме політику:

• запобігання включення в неперевірені профілі абсолютно нового вмісту будь-якого роду

• вимагаючи, щоб користувачі, які завантажили вміст, підтверджували свою фотографію зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• позбутися альтернативи завантаження великої кількості відео в системі

• очищення будь-якого матеріалу, який насправді не був розроблений перевіреними користувачами PornHub

Останній пункт був, мабуть, найважливішим у методі, враховуючи, що загальна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вказую, що я зрозумів, що було багато копійованих відеокліпів, хоч святий Господи, це’ багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі. фірми за відсутність тих самих заходів безпеки, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі великі зміни в плані, я маю сказати, що я’ м вид – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші хворі лохи витягують їхнє лайно. Швидше, для мене це виглядає як спроба уникнути регулятивних порушень, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що бездоганно невинні люди фактично втратили вміст і закрили канали внаслідок усього цього.

Якщо відкинути мою затяжну образу, то є причина розслабитися –– або я повинен стверджувати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Тут’ те, що ви повинні шукати на відміну від PornHub

Це розпізнає те, що’ перейде до PornHub, однак у випадку, якщо відбудуться радикальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’’ ви отримали покриття. Нижче наведено список із 10 спокусливих сайтів-туб, завантажених безкоштовною порнографією, які можуть стати вашими варіантами PornHub у певному порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ Не розміщуйте трубки в будь-якому типі певного порядку, але це може бути найефективнішим веб-сайтом для трубок, окрім PornHub. Однак, з огляду на те, що може статися чи не станеться з (колишнім?) королем порно, XVideos може швидко стати найпопулярнішою порнографічною відео.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей веб-сайт абсолютно запущений. Як і на всіх інших порносайтах, зазначених нижче, на цьому є потоки безкоштовних порнографій, які можна переглянути, а там’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з майже десятьма мільйонами завантажень, можливо, ви більше ніколи не переглянете порнографічний канал.

Спанк, якщо подумати, ти, ймовірно, ніколи не відвідаєш жодного іншого сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви втомилися від записаних відеокліпів –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб перейти до програм камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, інакше сотні спокусливих дизайнів, готових принести вам естетичне задоволення –– принаймні доки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Тепер ви носите’ Вам не доведеться витрачати кошти на порно, однак, коли це стосується цього сайту, ви можете витратити трохи грошей на ці видатні фільми. Вибір неймовірний, а найвища якість, безумовно, чудова, оскільки забезпечується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів і 7500 нових покращень, які вносяться щомісяця. Як учасник преміум-класу ви отримуєте нескінченні завантаження, а ви’ матимете доступ до деяких із найкращих робіт порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ хвилюєтеся щодо вартості,’зносу t піт це. Плата за тридцять днів, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на місяць набагато менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Можливо, найефективнішою угодою є отримання довічного членства, яке коштуватиме вам жахливих 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримувати нескінченну кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. А тепер припустімо, що ви не’ я не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та кількох інших спокусливих нагород. Крім живих секс-шоу, ви можете побачити багато рекламних мереж порнозірок і дивовижну добірку фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та розташуванням. Ще краще, використовуючи розширені пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом тіла та схильностями серед інших критеріїв пошуку.

Звичайно, ідея полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви могли б захотіти побачити, але, як ви можете передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та наміру інших хтивих віртуальних завдань. Проте, як і в кількох точках Інтернету, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримати достатнього визнання від дрочників у мережі. Є буквально мільйони завантажень, які’ це просто посилання на відео. Крім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

І так, я зізнаюся, я трохи схитрив, шукаючи найбільш сприятливу класифікацію. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порно є некатегоризоване. У певному сенсі це дуже круто, враховуючи, що ви бачите багато різноманітних сторінок.

Усе ж я вважав, що це тип широкого кола, тому я вирішив “& ldquo; формально опишіть іншу бажану групу, яка належить до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень різноманітність ‘& lsquo; фактичний люди, яких ви бачите, як насолоджуються собою, опускаються та нечисті.

(До речі, аматорські фільми складають близько п’ятдесяти відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

Ви розумієте, що аматорська еротика також буває обох типів. Таким чином, я’ m маю на увазі спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив разом із пробною порнографією у стилі гонзо, яка має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є функціональним і не містить спаму, окрім кнопки «Порноігри» –– це’ це просто реклама.

Без матері

Визнаємо, що висока якість дещо помітна скрізь, але ’ частково через поєднання аматорського та експертного порно, яке ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих відкриті для створення нових масових фільмів, цей є ідеальною порнографічною системою для всіх типів дивних ексгібіціоністів.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали категорії, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайні, як-от анальний екшн, секс із транссексуалами, дивне поєднання та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що s ‘іменується & lsquo; екстремальний порнографія

. Майте на увазі, що цей пошуковий фільтр напевно надасть вам різне парне, дивне та неймовірно насичене порно. Безумовно, нічого з цього –– щодо того, що я визнаю ––не варто видаляти PornHub, однак багато відеокліпів тут можуть викликати у деяких людей пристріт.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали в минулому, після або під час ’ я оцінив вашу промежину, цей порно-сайт здається мені особливим, оскільки він має ‘& lsquo; забавно, різне інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, однак деякі з них зроблені одночасно як груди, кишки та горіхи.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, ще однією цікавою особливістю цього каналу є величезна площа веб-сторінок взаємодії. Існують теми форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та фотографіями. Motherless також має чат-кімнату, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ у мене є нові аматорські порнозірки, які щоразу підписуються, а ви’ знайдете якийсь дивовижний і забавний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ Знято професійно або аматорами, висока якість переважної більшості цих абсолютно безкоштовних порнографічних відео, як правило, чудова.

Я не’ У мене немає точного підрахунку, але цей канал виглядає для мене так, ніби він є одним із найбільших фільмів, які також представлені на веб-сайті. Перегляньте це, і ви повідомите мене – я припускаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо вас бентежить стільки звернень під час відкриття сторінки, надягніть’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно включено, що’ користується популярністю, і незабаром з’являться завантаження.

Я не’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу, що останній варіант не’ один я бачу на інших безкоштовних

порнографічні сайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу за якістю, періодом відеокліпу або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Мені так само потрібно торкнутися SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього веб-сайту можуть не лише створити власні канали, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює ту нечисть, яку ви збираєтеся побачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти на веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести класифікацію, тег, ключові слова чи порнозірку та перейти звідти.

Надайте цьому вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Коли йдеться про розробку, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає чистим, а матеріал далеко не таким –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не натрапляли на цей веб-сайт, на якому розміщено безліч негідних матеріалів, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти сексуальних зображень і потенційно петабайти порнографічного відео. Вони добре впорядковані в безліч класифікацій, які мають зацікавити майже будь-яке чуттєве візуальне відчуття.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, ще більше професійної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у виборі страв. Поруч із ним розташована зона еротики, де зібрано безліч захоплюючих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські моделі все одно варто подивитися.

YouJizz

Ця порносистема не’ не мати надмірних у вигляді додаткових оборок, що чудово підходить для тих, хто має намір сідати та виходити. Ви носите’ не потрібен обліковий запис для використання цього сайту’’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Кожен із найкращих фільтрів одним натисканням, як-от сортування результатів за тим, що’’ є новим, популярним останнім часом і традиційно, і в тренді. Краще, за допомогою двох кранів ви можете отримати випадкову серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, у цій системі є легендарний контрольний список тегів, який потрібно відвідати, будьте вірні.

Жіночі камери на YouJizz Live чудові, схожі на головну трубку. До речі, якщо вам подобаються блондини, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є всі типи гарячих братів і сестер, але я насправді помітив, що ви’ Відкрию для себе багато дівчат з медовим волоссям.

Як би ви не збиралися клацати й жарти, не’ ще не грудь цього горіха. Ми’ перебуваєте лише на половині шляху, і є більше трубок, щоб відкрити для себе та захопитися.

Comments are Closed

^