A friss és mínusz mennyit jelent a sportfogadásokon belül?

Miután megismerte a fogadási lehetőség pontos kiszámításának legfrissebb módját, segítenie kell a fogadási márkák szókincsének megismerésében. A következő lépés annak kiszámítása, hogy a vadonatúj fogadás mennyit fog megtérülni, és milyen tudásban lesz az esély a játékra. Egy kiváló indexelt furcsaság, amelyet – ahogyan a fenti saját példánkban is találtunk – elhiteti velünk, hogy mennyi készpénzre van szükségünk ahhoz, hogy száz dollárt nyerhess. Tehát ha a fentiek miatt az esélye -140, akkor 140 dollárt kell választania, és 100 dollárból kell visszatérnie. Alternatív megoldásként potenciálisan lecserélheti a száz dolláros tétet, amely nagyszerű 10 dolláros tétet jelent a friss tizedes rész egy ponton való átforgatásával, ami bizonyítja, hogy 14 dollárt kell választania, hogy 10 dollárt nyerjen a bevételen belül. Az esélyeket számos más platformon is bemutatják, de könnyen érthetők.

  • Így a formátum gyakran könnyebben érthető a kezdők számára, mivel megszünteti az adatok fontosságát a lehetséges nyeremények kiválasztásához.
  • Egy robusztus lehetőség a kedvencedhez valójában olyan módon van felsorolva, hogy az oddsmakerek és/vagy talán a fogadási közönség úgy gondolja, hogy kiváló esély van rá, hogy keresni fog.
  • Az +EV-szerencsejátékosoknak a csoport utáni helyett azt kell megvizsgálniuk, hogy a legnagyobb ember mikor igazán érdemes.
  • Az esélytelenebbek szerencsejátéka magasabb potenciális nyereményt kínálhat, azonban nagyobb a kockázatuk.
  • Sokak számára, akik megkérdőjelezik, hogy „hogyan működhet a lehetőség a legújabb törtszerkezettel”, a nagy szám azt jelzi, hogy egy kiváló bukméker hányszor jósolja meg, hogy az új végeredmény akadozik.
  • Ha nagy az esélye, az azt jelenti, hogy az eredmények nem olyan valószínűek, valamint a nyereséges választás esélye is egyenesen csökken.

A kosárlabda lehetőség egy kicsit másképpen működik a sportesemények közül, és lehet baseball-lehetőség. Továbbra is találkozik a pénzvonal oddsokkal, és egy rezsi/alacsonyabb lesz, azonban a hagyatéki rész általában eltérő. Az új pénzvonal formájában száz dollárt kell kockáztatnod, hogy 175 dollárt nyerj az esélytelenebb Lakersnél, míg 205 dollárt kell fogadnod az ajánlott Celticsnek, hogy 100 dollárt nyerj. Az Ön csoportja amellett, hogy feliratkozik a területi továbbjutásra, a legújabb esélyes, és további pontokat kap a végső pontszámért (+4). Alternatív megoldásként az Ön csoportja a jelzés nélkül a kedvenc, és minden bizonnyal lesz problémája a végső értékelés (-4) alapján.

Hogyan működik a rész a Hagyományos szerencsejáték elleni küzdelemben? | lásd ezt a weboldalt

Itt a legújabb Cowboys a kedvenc, a rossz lehetőség miatt. Azok számára, akik 130 dollárt fogadnak a Cowboysra, plusz győzelmet aratnak, száz dollárból profitálhatnak. Ha úgy érzi, hogy a videojáték általában wrap-ot okoz, akkor kiváló száz dolláros fogadást tehet a legújabb „Draw” megoldásra. Ha a meccsek valóban úgy végződnek, hogy az eredmény rögzített, akkor a +220 lehetőséggel összhangban nyersz. Azt jelzi, hogy 220 dollárt fedezne fel az alapban a 100 dolláros részesedése tetején, ami összesen 320 dollár.

Tehát mit jelez a mínusz a lejátszáson belül?

lásd ezt a weboldalt

Megnyerte ezt (még egyszer, csak arra az esetre, ha valóban pénzesély), és a pénze 5,00.50 dollár volt. A legnagyobb eszközméret kiválasztásának titka az lásd ezt a weboldalt , hogy komolyan meg kell határoznia saját sportesemény-fogadási érzékét, valamint kockázati küszöbét, és felfedezheti a bankroll-adminisztrációt. Néhány biztos lángos handicapping opciót találsz, amelyek minden kikapcsolódás során tartós készpénzhez vezetnek. Az NFL-fogadás, mint például, a legnagyobb probléma lesz volatilitása, valamint a kontúrok alapján történő akciók tiszta mennyisége miatt. A friss NBA medve lehet a „kimegy a szemét” és más olyan dolgok miatt, amelyek hatással vannak az új Over/Underre.

Minél több deviza van kitéve, és minél nagyobb az esélye, annál nagyobb esélye van nyerni. Időt kellene vesztegetnie azzal, hogy az összes ft visszafizetésére várjon közvetlenül a jutalék megszerzése előtt, és ez a kockázattól és a lehetőségtől függ. Az esély sportfogadásonként változik, ezért hasonlítsa össze a lehetőségeket néhány más útmutatóban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legtöbb értéket kapja fogadásáért. A sportfogadók sokasága közül azonnal sokakat keresnek, akik szeretnék használni a vadonatúj promóciót. Ha azonban kiadványa alapértelmezés szerint nem adja meg a megoldást, manuálisan alkalmazhatja a vadonatúj emelést a promóciós weboldalon.

További tippek a magabiztos kérdéshez Valóban megéri a sportfogadást

A mínusz (-) jel megmutatja, hogy mely emberek próbálnak előnyben részesíteni, amikor Ön egy plusz (+) jel kerül a csoport identitásának közelébe, amely egyértelműen az esélytelenebbé válik. Egy alaposabb kutatás távolabb attól, hogy egy csapat milyen jól teljesített a közelmúltban, vagy akár bizonyos tételekben, értelmet adhat az esélytelenebbekről. Valószínűleg az esélytelen a radar alatt repül az aktuális sikeres lépés során. Ők lesznek a közúti esélytelenek, miközben általában az Ön otthonában teljesítenek a legjobban? Míg a lelkes esélytelenek nagy valószínűséggel kiesnek, a lelkes esélyesek valószínűleg folyamatosan kevesebb, mint ötven százalékot. Ha a hatalmas esélytelenebbekkel játszol, a ruhádnak nincs nagy esélye a választás megnyerésére.

A készpénzes vonalak

lásd ezt a weboldalt

Itt a bukmékerek egy alternatív fogadási típust állítottak össze, amelyet ma ázsiai hendikepként ismernek, és ez a 3-as módot a nagy dos-módszeres fogyatékosság felé fordítja. Ön felelősséggel tartozik a megerősítésért, és a fogadás előtt megvizsgálhatja a webes tevékenységeinek minden aspektusát a fogadóiroda felé. Nem számíthat arra, hogy a webhelyen található útmutató milyen pontosságú. Dutching Calculator – Megváltozott-e a lehetőség, ahogy beállította korábbi választásukat? Használja ezt a számológépet a határértékek kiválasztásához, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az eredménytől függetlenül egy jó javítás visszatér.

Pénzvonal játékeszközök

A hagyatéki fogadások esélye általában -110, definíció szerint 110 dollárt kell fogadnia ahhoz, hogy száz dollárt nyerjen. De nem, ez az akarat különbözik a játék lépésétől vagy bármely más problémától. Első futballszerencsejátékos leszel, és ezért értetlenül állsz a fogadási lehetőség miatt? Nagyon jól ismert mindazok számára, akik újoncok a sportfogadásban, és talán nem értik az egyszerű tippeket a játékszorzók olvasásához, különben nagyon jól tudják, mit jelent az új és a mínusz jelekkel együtt. Az MLB szerencsejátékon belül a lehetőségek jelzik a várható nyereséget, és megszokták, hogy megbecsülik a lehetséges hatékonyságot.

Comments are Closed

^