Mypokercoachings Élvonalbeli C

Növelje a következtetést a sikeres sokkal több pottal anélkül, hogy mutogatnia kellene a jegyzeteit. Készítsen rövid, kiváló minőségű, hatékony kaszinó póker következtetést, figyelembe véve a csoportokat. Ilyen esetekben a legjobb, ha egy pillantást vet, és előre felméri a helyzetet, hogy további döntéseket hozhasson. A vizsgálat segíthet egy új játékosnak abban, hogy megtartsa a zsetonokat, és elkerülje, hogy a potenciálisan leeső kezek közé kerüljön. Ez magában foglalja a kritikus lépést, hogy minél rövidebb ideig tudjon maradni, de az új íróasztal alatt alacsonyabb szakemberek is vannak, akik jelentős jutalmat élveznek.

  • Ugyanakkor azok a szakemberek, akik általában nem viselnek annyit c-bet, általában azok, akik ezt főleg valamilyen prémium lappal vagy elég jó húzással teszik.
  • Általánosságban elmondható, hogy a c-bet többnek tűnhet, miután pozícióban lévő potot is megtapasztalhat, és minden alkalommal figyelmeztetni fog, amikor c-játékot játszik, miközben a jó hírnév megsértésével játszik.
  • A megfelelően strukturált, nézd meg a változatosság növekedését, több konténert kereshetsz, és elkerülheted a túl passzív játékot flop után.
  • Amikor kiválasztottad a kihívódnak az adakozást, mindkét kezed meg kell próbálnod, ha úgy gondolod, hogy hajlamos arra, hogy a saját ellenfeled változatosságába kerüljön.
  • Itt nincs szükség fordításra vagy egyszerűsítésre.
  • Ami azt jelenti, hogy ha egy pillantást vet, és a kihívó szúr, nagyon magas flexibilitást fog látni.

Mindenképpen ki kell vizsgálni az elvet, és MDF-ezni fogsz, de ne add át magad, hogy ez megzavarja. Ha meglátnak téged, mert egy kezelhetetlen mániás vagy, akkor érdemes elkerülni, hogy a legújabb, 10-zel magasabb folyókon zúdítson overbet. Van egy bizonyos terítésed, amit érdemes az Expert-magasoddal együtt, bár közel sem elegendő a blöffelkapáshoz, ha van check-name. Lehet, hogy a vadonatúj gazember szívós lett az ideális csatlakozókkal, mint például a QT, T9, Q9, esetleg T7, amikor nagylelkűek vagyunk. Nincsenek különös alapjai, mivel ezek nevelhettek fel téged ezen a ponton. A vadonatúj gazember szegény lesz, de elég erős ahhoz, hogy feltűnjön, ha a tényeidnek nincs értelme.

Bukméker bónusz – Biztosak voltunk a győzelemben ezen térképek valamelyikével?

Most talán bukméker bónusz mondanom sem kell, hogy több normál asztalon is szerencsejátékkal játsszon, hogy minden órában elért nyereségét valóban megnövelje – ezt megteheti a Zoom funkcióval is. Csak néhány Zoom étkezőasztal az 5 normál asztalhoz képest hasonló kéz/órát biztosít. A Zoom étkezőasztalokon is kevésbé nehéz ülni, ha valóban időre van szüksége a mérlegelésre, ezért nem kell további vakot költenie. A PokerStars amellett, hogy néha extra igényeket is kínál, például nyereséges, amelyeknek adott leosztása van a korlátozott időn belül.

Web alapú póker választék

Mypokercoachings Élvonalbeli C

Azonban sokkal kevésbé hatékony, ha kipróbálod, amikor a sok szakember még mindig az Ön hátában van. Mivel hajlamos lesz szilárdabb adására abban az esetben, ha a váltás kiváló három-flush körüli, egyébként három/négy-egy-egy-egy fekvésűt tesz ki, gyakrabban kell tétet vizsgálnia az ilyen konvertálók számára. Az új kizárás az, amikor a vadonatúj kör egy 3./negyedik Broadway lap (pl. J-T-3-A), mert ezek a legmagasabb chatszobák nagyban kedveznek a friss preflop agresszornak. Alex új, legmodernebb Bucks Games eszköze január 13-án indul! Emellett ellenfeleik valószínűleg úgy vélik, hogy a rövid szemetesek kopása nem számít, ami azt jelenti, hogy rengeteg problémát fognak okozni ezeken a helyeken.

Csak a vadonatúj főzőedényt távolítod el, amikor megtámad egy nagy bubit, így megkapod a vadonatúj edényt, valamint néhány utcai értéket, amikor a srác ászt üt. Kihasználod a kívánt lehetőséget az ász-magas passzolással a flopig. A három bétes sávok tartománya nehezebb volt az Axe kezek számára, és az Adept-magas flopokra vonatkozó stratégia problémássá vált. Ha nem biztosít szakértőt, jó esély van rá, hogy az ellenségük valóban megteszi. Ezzel párhuzamosan az ász-magasabb flopok a legrögzítettebbek, mivel előfordulhat, hogy nincsenek nagy lapok.

Hidd el, hogy követted az összes információnkat, és meg fogod játszani a hatalmas adományt. Néhány randevúzott főiskolai vagy egyetemi szakember megmondja Önnek, hogy hasonlóképpen élveznie kell néhány szemetes leosztást, ami azt jelenti, hogy a riválisok általában nem egyszerűen hajlítanak, miután a flop előtt ellenségeskedésről tájékoztatják Önt. Valójában 15 évvel ezelőtt, amellett, hogy bizonyos gyenge range kezek vannak a flop előtti változatban, elég alapvető információ. A következő ezzel kapcsolatos ok az, hogy amikor elölről nyitunk, egyszerűen sokkal több résztvevőt fog találni, akiknek lehetőségük van arra, hogy felébredjenek, és akiknek van fizetett lapja. Ezt követően az új vakokon kívül a viselkedésre hagyott résztvevők is státuszt kaphatnak a US postflopon. Ő az a hatalmas előny, hogy végignézi, hogyan viselkedünk az úton.

Mypokercoachings Élvonalbeli C

Ha hatalmas kupac van az asztalnál a résztvevőkkel szemben, akkor agresszíven akar majd élvezni, hogy kihasználja a rá nehezedő nyomást. Bár nem, ha van egy kezdeti kupac, akkor konzervatívan kell játszania, hogy megpróbálja megszerezni a valutát. A legújabb buborék fázist nehéz együtt kipróbálni, mivel a pénznemben való munka és a semmivel való befejezés közötti különbségként fog működni. A profik nyomást gyakorolhatnak a csökkentett stackekkel rendelkező játékosokra is, tudván, hogy nem akarnak majd kiesni egy kis valutához közel.

A vadonatúj megoldó ismét azt akarja, hogy a vadonatúj BB segítsen több méretezésben is. Mindazonáltal tisztázni fogjuk és felfedezzük az 1) lépést, és ezt a méretet leggyakrabban dos) használják, és ezért a lakosság mérete valószínűleg a legtöbb problémával szembesül. Oké, és így az első dolog, amit látok, az a tény, hogy a Small Blind szélesebb változatosságot kínál, nem csak ez, de a BTN-nek is van egy vékony kapcsolata a változatossággal. Szórakozni fogok az 50NL Pokerstars rake kis választékával, de ezek nem térhetnek el sokban az elfogadható tartománytól. Most már kevesebb outunk van, így nincs jelünk arra, hogy valaki ne találta volna össze a friss ászt.

Comments are Closed

^